Rica Victoria Hotell Lillehammer

Rica Victoria Hotell Lillehammer

hotell lillehammer

Ønsker du å bo sentralt i Lillehammer og være omringet av et yrende folkeliv, så er Rica Victoria Hotel Lillehammer det soleklare førstevalget. Her bor med selve gågaten og torget i Lillehammer som nærmeste nabo, og kan følgelig ta deg til alt av severdigheter, butikker og restauranter til fots. Hotellet har dessuten mange fasiliteter til sine gjester, som blant annet gratis utleie av sykler, noe mange turister vil sette pris på. Videre så har Rica Victoria Hotel Lillehammer også utmerkede muligheter for møter og konferanser, og er følgelig et like populært hotell for forretningsreisende som for turister.

Beliggenhet

Rica Victoria Hotel Lillehammer er det hotellet som tilbyr den mest sentrale overnattingen i Trondheim, med byens gågate som nærmeste nabo. Spaserer du et par hundre meter fra hotelldøren så har du gått forbi alt fra dagligvarebutikker til restauranter, utesteder og kanskje et lite kjøpesenter. Kollektivtransport er også å finne i umiddelbar nærhet, og avstanden til sentralbanestasjonen i Lillehammer er på knappe 400 meter.

Rom

Hotellet har 109 gjesterom, som til tross for byggets datering helt tilbake til 1872, holder høy, moderne standard. Enkelte av rommene er dog preget av bygningens opphav, og vil være et interessant oppholdssted for historisk interesserte. Alle rommene er innredet på sin egen unike måte. Man kan velge mellom følgende romtyper. Familie, Standard (enkelt/dobbelt), Superior, Juniorsuite, Suite. På sistnevnte rom får man flott utsikt over sentrum av Lillehammer. Alle rommene er utstyrt med TV, skrivepult, hårføner, minibar, vannkoker og tilgang til trådløst internett. Hotellet kan bookes på blant annet Hotell Lillehammer og Scandichotels.no

Fasiliteter

Rica Victoria Hotel Lillehammer serverer gratis frokost til alle overnattende gjester, i form av buffet i Victoriastuen. Her serveres det også måltider senere på dagen. Hotellet har 7 grupperom/møterom med en kapasitet på 200 personer i det største rommet. Parkering er tilgjengelig mot et tillegg i prisen, mens trådløst internett er gratis for overnattende gjester. Rica Victoria Hotel Lillehammer tilbyr gratis sykkelutleie, og har døgnåpen resepsjon. Romservice er tilgjengelig.