Hotell København – Østerport

Hotell København – Østerport

hotell-kobenhavn

Hotel Østerport er et København-hotell som ligger sentralt i den danske hovedstaden. Med gangavstand til flere severdigheter kan man nyte dagene som turist i København, og oppleve attraksjoner som Frihetsmuseet, Nasjonalgalleriet og ikke minst de mange parkene i byen. Bestilling av dette hotellet kan du gjøre på sammenligningsportalen Hotell København eller via hotellets nettside – Hotelosterport.dk

Om hotellet

Med 170 rom i bygget, er Hotel Østerport et middels stort København-hotell. Rommene holder forholdsvis samme standard, og hotellet betegnes som et budsjetthotell. Dermed vet du kanskje hva du går til, uten at det nødvendigvis betyr at standarden på hotellet er dårlig. Rommene er nemlig utstyrt med flatskjermer, komfortable senger og gratis, trådløst internett, men allikevel egner det seg best for de som leter etter enkel overnatting i København.

Beliggenhet

Selv om Hotel Østerport ligger ganske så sentralt i København, så ligger det i et rolig strøk. Nærmeste naboer er severdigheter som Kastellet og en hel haug med museer, samt en god del parker. Kollektivtransporten passerer også like i nærheten, slik at det ikke er noe problem å ta seg til andre deler av byen. Gateadressen til hotellet er dessuten Oslo Plads – noe som skulle passe bra for enhver nordmann?

Dersom man ankommer København med fly, så tar det kun 20-25 minutter med buss fra lufthavnen på Kastrup, før man befinner seg i resepsjonen til hotellet. Trenger du bilutleie fra flyplassen? Prøv Goautos.no – København

For bedrifter

Det er neppe noen dårlig idé å legge bedriftsmøtet til København, og hvis man har behov for kombinert overnatting med konferanserom, så er Hotel Østerport et godt alternativ. Hotellet har nemlig to høyst moderne møterom til disposisjon, med kapasitet på opptil 90 personer om gangen. De legger også til rette for pakkeløsninger der de kan være behjelpelige med å skaffe servering av mat.