Hotell Budapest

Hotell Budapest

hotell-budapest

Budapest er et yndet reisemål for nordmenn, og en by som mange velger å legge en langweekend til. Her kan man oppleve de store kulturforskjellene som i mange år har preget Øst-Europa, samt se mange historiske bygninger og unne seg en luksuriøs opplevelse i en av kontinentets beste spa-byer. Her er våre fire anbefalte hoteller i Budapest. Alle hotellene nedenfor kan bestilles på www.budapesthotell.no

Golden Park Hotel Budapest

Golden Park Hotel Budapest er et utmerket hotell for deg som tenker både på pris, beliggenhet og servicetilbud. Det er et over gjennomsnittet bra hotell, som med en sentrumsnær beliggenhet er optimalt for turister. Romstandarden er forholdsvis bra og har de mest grunnleggende fasilitetene, samtidig som hotellet har tilbud som avslappingsavdeling med badstue og eget treningsrom. I tillegg er det gode muligheter for bespisning, på det som er et rimelig og bra sentrumshotell.

Sofitel Budapest Chain Bridge

Dette er det ultimate hotellet for den som vil bo luksuriøst, sentralt og bra i Budapest. Her kan du bo med byens beste utsikt over elva og den berømte hengebroen som lyser opp i nattemørket. Hotellet er ett av få femstjerners hoteller i byen, og følgelig holder rommene og servicen høy standard. Eget spa med et omfattende tilbud finnes også, samt eget casino. Alt i alt et av de beste hotellene i Budapest.

Marmara Hotel Budapest

På det lille og intime hotellet Marmara Hotel i Budapest bor du rimelig og sentralt, og får samtidig et rom med meget høy standard. Hotellet har fått fire stjerner for sine rom og sin service, og er følgelig et av de bedre hotellene i Budapest. De har et forholdsvis enkelt servicetilbud, men det er uansett et meget bra hotell med alt av moderne fasiliteter, og som gir deg muligheten til å oppleve Budapest til fots.

Boutique Hotel Zara

Boutique Hotel Zara er et rimelig og sentrumsnært firestjerners hotell i Budapest. Det ligger midt i hjertet av byen, og har de travleste handlegatene som nærmeste nabo. Beliggenheten er med andre optimal for turisme, og hotellrommene holder forholdsvis bra standard, og spesielt de dyrere relax-rommene har flust av fasiliteter. Hotellet ligger like ved Castle Hill, som er åsted for mange kjente severdigheter og attraksjoner i Budapest.