Clarion – anbefalt hotell i Bodø

Clarion – anbefalt hotell i Bodø

hotell-bodø

Clarion Collection Hotel Grand Bodø er det kanskje beste sentrumshotellet i byen, med en beliggenhet i det som må kunne kalles for midt i hjertet av byen. Allerede når man tar steget ut fra hotellresepsjonen, så befinner man seg på sentralt som man kan gjøre. Hotellet holder dessuten høy standard på rommene sine, og har et stilfullt og trendy interiør på samtlige rom. Her velger mange som er på jobbtur i Bodø å bosette seg, men for turister er det også velegnet som oppholdssted. Clarion Collection Hotel Grand Bodø kan bookes på blant annet www.bodøhotell.no og Nordicchoicehotels.no.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Grand Bodø er nærmeste nabo til Glasshuset, som er den innbygde gågaten i Bodø, og følgelig ansett som torget i byen. Dermed bor du svært sentralt som turist her, og kan ta deg til alt fra frittstående butikker til kjøpesentre, restauranter, kafeer og museer bare ved å ta beina til fatt. Gangavstanden til kollektivtransport er også svært kort, og havnen ligger omtrent 50 meter far hotelldøren. Avstanden til flyplassen er omtrent 2,5 kilometer, så dersom man besøker Bodø på en finværsdag og ikke har alt for mye bagasje, så anbefaler vi absolutt at man spaserer denne turen. Dersom du planlegger å ta turen utenfor byen og trenger leiebil, kan vi anbefale leiebilguden.no – Bodø

Rom

Hotellets rom holder ganske lik standard, og forskjellen på rommene er om man ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenger. De største rommene har plass til tre personer, da med én ekstraseng. Rommene er flott innredet og Clarion Collection Hotel Grand Bodø er absolutt et av de finere hotellene i sentrum av Bodø. Samtlige rom har fasiliteter som TV, hårføner og trådløst internett. Enkelte rom har kaffemaskin og safe, men slike tjenester kan komme mot et tillegg i prisen. Dette gjelder også dersom man ønsker å ha med seg kjæledyr under oppholdet.

Fasiliteter

Hotellet tilbyr gratis frokost til sine overnattende gjester, og har mange fasiliteter for forretningsreisende, som bruk av datautstyr, printer, tilgang til aviser, veksling av penger og så videre. Klimaanlegg er installert på samtlige rom, og parkering er tilgjengelig i innendørs garasje mot ekstra kostnad. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellområdet uten ekstra kostnad, og både kaffe og frukt er alltid tilgjengelig i resepsjonen uten at hotellet skal ha betalt for det.