Biskupia – Hotell Krakow

Biskupia – Hotell Krakow

hotell krakow

Borte bra, men hjemme best, heter det ifølge et gammelt ordtak. Men hvorfor ikke ha det like bra som hjemme når du er borte? Et opphold på Biskupia Apartments Krakow er midt i blinken for deg som vil ha ekstra plass å boltre deg på også når du reiser utenbys, samtidig som du ønsker tilgang til de samme fasiliteter som man har i en vanlig bolig eller leilighet. Leilighetskomplekset har dessuten mange av de samme fasilitetene som et vanlig hotell, inkludert døgnåpen resepsjon og romservice. Dessuten er det et av de mest populære overnattingsstedene ifølge gjestene selv på nettstedet TripAdvisor!

Beliggenhet

Samtidig som Biskupia Apartments Krakow byr på et komfortabelt opphold i Krakow, så har det også en beliggenhet som er optimal for turister. Etter en spasertur på 5 til 10 minutter befinner du deg plutselig midt på torget i Krakow, og følgelig ligger både butikker, severdigheter, utesteder og restauranter like rundt hjørnet fra hotelldøren. Kjøreturen til flyplassen antas å ta rundt 25 minutter under normale trafikkforhold.

Hvor kan jeg bestille hotellet?

Hotellet kan bestilles på de fleste norske reise og hotellsider inkludert Krakowhotell.no – Overnatting, Expedia.no eller Billige-hotell.no.

Rom

Biskupia Apartments Krakow har leiligheter av varierende størrelser og med ulik innredning, men alle har grunnleggende fasiliteter som gjør at man kan føle seg som hjemme og selv stå for sin egen mat. Samtlige leiligheter er høyst moderne, og selv om anlegget kun har fått tildelt tre stjerner, vil vi påstå at standarden er noe høyere. Vi gjør oppmerksom på at leilighetene kan ligge i ulike bygninger. Alle rommene har også tilgang til gratis trådløst internett, og om man ikke orker å lage mat selv så er romservice tilgjengelig.

Fasiliteter

Som et leilighetskompleks med selvbetjente leiligheter har ikke Biskupia Apartments Krakow de samme fasilitetene som de største sentrumshotellene tilbyr. Her bor man dog romslig og luksuriøst, og fasiliteter som parkering, gratis trådløst internett og rHoteomservice er tilgjengelig. Hotellet har også egen resepsjon.